top of page

Hudvård

ansikte.jpg
tebiskin.jpg

Dermalogica

Grundades 1986 i los angeles av Jane Wurwand, som tre år tidigare även startade The International Dermal Institute, världens ledande vidareutbildningscenter för hud- och kroppsterapeuter. Efter det att Jane konstaterat att inget existerande hudvårdsmärke kunde uppfylla hennes och institutets krav på optimal hudvård skapades Dermalogica. Idag utvecklas alla Dermalogicas produkter av The International Dermal Institute med hjälp av expertis från skolornas världsomspännande nätverk av instruktörer.

hudvårdande produkter

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever

och de konsekvenser det har på huden. Hos oss finns inga tidskrävande

hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en

hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper

till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från

tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

unik hudanalys: face mapping®

Våra professionella terapeuter får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och behandlingsmetoder.
Som kund har du dessutom möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna inom kinesisk diagnostik skapar Face Mapping–konceptet. På så sätt kan terapeuten ge dig råd om vilka produkter just din hud behöver. Det betyder att du som kund alltid får en professionell behandling av välutbildade terapeuter då du besöker något av Dermalogicas hudvårdscenter.

 

Dermalogicas åtaganden

- Våra produkter är certifierade av PETA (People for the Ethical Treatment

of Animals) och Leaping Bunny.

- Alla utom 4 produkter är veganvänliga.

- Våra produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, mineraloljor, lanolin, parabener, S.D.-alkohol och mikroplaster.

- Under år 2020 kommer 90% av våra förpackningar att vara återvinningsbara eller nedbrytbara. Idag är många av våra förpackningar redan återvinningsbara.

- Våra pappersförpackningar och övrigt material av papper är certifierade av FSC (Forest Stewardship Council) som verkar för ett hållbart, ansvarsfullt och miljöanpassat bruk av världens skogar.

- Våra produkter tillverkas i Kalifornien, USA, som håller de högsta standarderna för tillverkning och produktion.

derma bild.jpg
derma biler.jpg

TEBISKIN CYTOCEUTICALS - SPECIALISERAD HUDVÅRD FÖR ESTETISK PROBLEMLÖSNING

TEBISKIN Cytoceuticals är en serie resultatinriktade hudvårdsprodukter som genom innovativ vetenskaplig forskning skapats med de senaste teknologierna för avancerad hudvård. Produkterna innehåller potenta styrkor av aktiva ingredienser och är designade för att på cellnivå samverka med huden och dess funktioner. Hemvård med TEBISKIN och dess behandlingar ger Dig rätt förutsättningar för en vital och optimal hudhälsa.
 

PRODUKTER FÖR ALLA HUDTYPER

TEBISKIN Cytoceuticals fokuserar på orsaker framför symptom för kvalitetsförbättring och långvariga resultat. TEBISKIN-konceptet är vetenskapligt beprövat och med kliniskt bevisad effekt förebyggs och motverkas olika hudkonditioner. Dessutom erbjuder konceptet en effektiv antiagevård.

 • Acnerelaterat hudtillstånd

 • Fet hud

 • Rodnadsbenägen hud

 • Känslig/Reaktiv hud

 • Pigmentförändringar

 • Åldrad hud (Rynkor/Linjer)

 • Torr hud

VAD ERBJUDER TEBISKIN FÖR HUDEN?

TEBISKIN korrigerar, rejuvenerar och optimerar hudens funktioner för att bibehålla dess ungdomliga struktur.

 • Skapar optimal balans mellan fukt och näring

 • Reglerar och balanserar talgproduktionen

 • Mildrar Acnerelaterade hudtillstånd

 • Minimerar fina linjer och rynkor

 • Stimulerar vävnadstillväxten

 • Stärker hudens barriärfunktioner

 • Reducerar ojämn hudton och åldersfläckar

 • Jämnar ut hudens ytstruktur och ger lyster
   

TEBISKIN TAR HAND OM DIN HUD!


OBS! Tebiskin 2.0 säljs ej över nätet, finns endast tillgängliga i fysiska salonger med auktoriserad hudterapeut, läkare eller sjuksköterska.

tebiskin_gruppo_webb_500x249.jpg
bottom of page